Dragi prieteni,
 
Activitățile programate sâmbătă 14 martie la Vâlcele pentru comunitatea și voluntarii msg Maraton Apuseni sunt anulate. Plantarea va avea loc în cadru restrâns, DOAR cu angajații Ocolului Silvic Turda. Măsurile sunt luate de către autoritățile județene pentru a preveni răspândirea COVID-19. Vă mulțumim pentru înțelegere și implicare! Vă așteptăm alături de noi la următoarele activități dedicate comunității. 
 
Echipa msg Maraton Apuseni

_______________________

Sâmbătă 14 martie 2020 ne întoarcem al treilea an la rând la Vâlcele, Cluj, unde continuăm acțiunea de împădurire începută în 2018. Parcela de anul acesta se află la coordonatele GPS: lat.46.693645, long.23.597270 acolo unde te așteptăm începând cu ora 09:00. Hai să petreci alături de comunitatea msg Maraton Apuseni o zi în aer liber, să faci mișcare, 🙂 să te te relaxezi în hamace și să guști unul dintre cele mai bune gulaș-uri din zonă!

• Cum ajungi la zona de împădurire?

Poți să vii la eveniment cu mașina proprie (anunță-ne dacă ai loc și pentru alți participanți), cu autocarul sau cu bicileta.

Colegii de la Clubul Alpin Român Filiala Cluj pregătesc o tură cu bicicletele, cu plecare de la Baza Sportivă Unirea. Plecarea în tură se va face la ora 08:00 din Mănăștur și se va urma traseul bandă roșie.

La final de zi, dacă iubești drumeția, Potecătorii te însoțesc înapoi spre Cluj într-o plimbare relaxantă.

Spune-ne în formularul de aici cum plănuiești să te deplasezi la eveniment, ca să ne organizăm cât mai bine:

• Ce găsești la eveniment?

Voie bună, socializare cu prieteni și membri din comunitate, iubitori de natură și munte iar la final de plantare, distracție și hămăceală în zona de relaxare.

• Cum te poți implica?

1. Poți dona o sumă la alegere pentru a susține această cauză. Donațiile se pot face în lei, accesând pagina https://maratonapuseni.ro/doneaza unde trebuie să dai click pe butonul Donează cu card bancar.

P.S. o donație minimă recomandată se poate face și în momentul înscrierii la una din probele concursului, bifând în formular opțiunea „donează 10 lei” pentru cauza socială.

Sau, poți dona direct în contul asociației Clubul Sportiv Alpin Universitar, CIF: 36968815, cont bancar deschis la BCR, IBAN: RO27RNCB0106153476500001. La detaliile de plată te rugăm să menționezi: împadurire msg Maraton Apuseni 2020.

2. Te poți alătura activității din 14 martie și să vii cu noi la Vâlcele. Te rugăm să te înscrii în formularul de aici:

Ulterior, coordonatorul voluntarilor msg Maraton Apuseni te contacta pentru detalii suplimentare.

• Ce facem pentru comunitate?

Află mai multe despre cauză aici: https://maratonapuseni.ro/doneaza/

Pentru orice întrebări, ne poți scrie pe adresa voluntari@maratonapuseni.ro

Evenimentul este organizat de msg Maraton Apuseni, Clubul Alpin Român Filiala Cluj msg systems Romania în colaborare cu Regia Nationala a Padurilor – Romsilva CERT Transilvania și Potecatorii Voluntari.