Fii voluntar! Sustine comunitatea alergatorilor montani!

msg Maraton Apuseni te învită să te alături echipei de voluntari care organizează competiția de alergare montană ce străbate crânguri, dealuri, ape și vârfuri ale munților Apuseni. Indiferent de experiența pe care o ai în organizarea de evenimente sportive noi te primim cu mare drag alături! Poți alege zona în care vrei să activezi – tabăra de bază de la Buscat Resort, sau pe traseu în zona Stațiunii Muntele Băișorii, zona Săgagea, Izvorul Belioarei –  sau o activitate anume în care vrei să te implici, sau despre care vrei să înveți. Citește mai jos scurta descriere a pozițiilor în care avem nevoie de ajutorul tău, după care te rugăm să completezi formularul din baza paginii și să parcurgi în special secțiunea Regulament, descriere trasee și înscrieri. Îți va fi foarte util să cunoști din timp toate aceste detalii despre msg Maraton Apuseni.

Zone în care poți alege să fii repartizat la msg Maraton Apuseni:

Tabara de baza Buscat

Aici este ”centrul de comandă” al concursului. Vei lucra sub directa coordonare a managerilor taberei de bază și vei simți din plin dinamica evenimentului, deoarece aici se întâmplă foarte multe activități în paralel. Poți alege să te implici în unul din următoarele departamente:

Pe traseu: Muntele Baisorii, Sagagea sau Izvorul Belioarei

Dacă îți place să activezi ”în deplasare” te invităm să te înscrii în echipele care administrează cele nouă puncte de control, punctul de hidratare sau cele nouă puncte de alimentare de pe traseu, în echipa de fotografi mobili sau în echipa închizătorilor de traseu. În plus, te vei bucura de peisajele pitorești pe care le oferă privitorului Apusenii.

Descrierea tronsoanelor

Traseele se actualizeaza. Noutăți în curând. 

Pe toate aceste tronsoane există puncte de dirijare unde vor fi plasați 1 sau 2 voluntari.

Dacă vrei să te distrezi, să te bucuri de pitorescul munților Apuseni dar nu vrei să concurezi, și una dintre pozițiile de mai sus te interesează, completează formularul de mai jos iar Anca Brisan, coordonatorul voluntarilor îți va răspunde cât de curând. Dacă ai întrebări scrie-ne la voluntari @ maratonapuseni.ro.