Petrece o zi activa in natura cu cel mic!

Traseu proba family | msg Maraton Apuseni

Lungime reala: 2,4 km

Diferenţă de nivel: + 66 m

Puncte numai de hidratare (PH):  Poiana Buhuia

Start-Sosire: Șesu Cald, Buscat Resort

Traseul probei Family

Lungime: 2.4 km Dif. de nivel: +66 m PH-uri: 1 PC-uri: 1 Ora de start: 12.00

Povestea începe dincolo de poarta albastră-Decathlon special amenajată pentru copiii de la Family. În drumul tău, vei întâlni puncte de unde poți lua energie ca să alergi cu viteza iepurelui, cu viteza căluțului sau cu viteza unui leu. Dacă ai deja viteza unui leu, nu mai e nevoie să te oprești la aceste puncte, vei ajunge la Linia de Sosire cît ai zice pește!

De la Start aleargă pe drumul forestier pe care vei fi însoțit de marcajul Cruce Galbenă. Pe lângă personajele de desene animate care te încurajează, copacii vor zâmbi fericiți de pe margine văzând toți copiii care aleargă și au grijă de locul minunat în care se află. 

La prima intersecție, ghidat de voluntari, ia-o la stanga. Ai părăsit drumul forestier și ai intrat pe o potecă înierbată care te duce spre Poiana Buhuia, unde te așteaptă un panou foto, pentru amintiri frumoase și un pahar cu apă rece pentru forțe proaspete (adică un punct de hidratare la km 1.1). Urcă pe la porțile de fotbal pe o potecă cu iarbă proaspăt tunsă. La ieșirea din poiană, te vor încuraja voluntarii de la Punctul de Control și te vor ghida ca să intri din nou pe drumul forestier unde vezi din nou marcajul Cruce Galbenă. Ești deja pe drumul de întoarcere, așa că urmează în continuare marcajele, intră din nou în pădure și îmbătat de mirosul de rășină, vei ajunge la o scurtă porțiune pe care ai parcurs-o și la dus. Ești tot mai aproape de Finiș, vei vedea imediat poarta albastră.

Bravo!!! Ai ajuns la Finiș! E timpul să îți refaci forțele și să te pregătești pentru surprizele care te așteaptă în basecamp.

Redactat: Anca Brișan