Petrece o zi activa in natura cu cel mic!

Traseu proba family | msg Maraton Apuseni

Track gpx – categorie varsta 0-3 si 4-7 ani

Track gpx – categorie varsta 8-10 si 11-15 ani

Traseul probei Family

Anul acesta vom modifica traseul probei Family să fie potrivit atat pentru copiii pana in 8 ani cat si pentru cei mai mari. Startul va fi la diferență de cinci minute, primii vor pleca copiii din categoriile de varsta 8-10 si 11-15 iar la cinci minute vor pleca copiii din categoriile 0-3 si 4-7 ani, fiecare copil avand cipul de cronometrare, timpii vor fi masurati corect, indiferent de momentul plecării.
Traseul scurt va avea în jur de 800 m și va fi cu diferenta minima de nivel, iar traseul lung va avea în jur de 1,7 km și va avea o diferență de nivel de aprox 80 m.
De la linia de start din poarta principala copiii din cele 2 categorii, cu start diferențiat, vor alerga pe traseul de anul trecut, pe plat spre poienita de la baza urcarii pe partia verde aproximativ 400 m. Copiii pana in 8 ani se vor întoarce inapoi, iar copiii peste 8 ani vor continua urcarea pe partia albastra încă 450 m pana la punctul de hidratare si dirijare, intorcandu-se apoi pe o coborare, ușor mai tehnică, prin pădure, până la intrarea inapoi in traseul pe care au urcat.