Reluăm seminariile pe teme de alergare montană cu ocazia celei de-a 8-a ediții msg Maraton Apuseni . Înainte de cursele din 26 mai, ne rezervăm două seri din timpul săptămânii pentru a ne întâlni cu alergătorii din comunitate, prieteni și colegi care ne inspiră și ne motivează prin exemplul personal. Sub genericul ediției 2018 – #inritmulmuntelui, povestea msg Maraton Apuseni din acest an se concentrează pe ritmul personal al fiecarui alergător. Ritmul muntelui reprezintă provocările și etapele emoționale prin care trecem în depășirea propriilor limite.

 

Invitații din data de 26 aprilie sunt:

  • Laurențiu Vezențan – ultramaratonist, ciclist montan și coleg de club
  • Viorica Mălai – ambasador msg Maraton Apuseni
  • Alin Cîrdei –  ultramaratonist

 

Joi seara vom povesti despre alergarea montana în general dar și despre noutatea ediției 2018 –  traseul de 70 de km; cum ne pregătim pentru un ultra – trail și care sunt provocarile unei curse lungi. De unde știm cât de departe ne putem împinge limitele și ce înseamnă o astfel de experiență de alergare la capătul posibilităților noastre.

 

ÎNSCRIERI ȘI CONDIȚII DE PARTICIPARE:

Evenimentul are loc la The Office, Cluj-Napoca,  Bulevardul 21 Decembrie 1989 nr. 77, sala de coferință C, începând cu ora 19:00. Capacitatea sălii este de 60 de locuri, pentru a vă rezerva un loc vă rugăm să completați formularul de aici în care vă invităm să completați în avans orice fel de întrebări pe care le aveți pentru invitați.

 

Vă așteptăm cu drag și ne bucurăm să ne (re)vedem!