Partener oficial al Maraton Apuseni

msg Romania

Compania IT msg România, parte a concernului german msg AG,  înfiinţată la Cluj-Napoca, în octombrie 2008, numără în 2017 peste 400 de angajaţi, cu o medie de vârstă de 27 ani. În birourile din Cluj, Târgu Mureș și Timișoara, msg dezvoltă proiecte pentru piaţa germană şi pentru clienţi din întreaga lume, în mai multe domenii de business.

Printre serviciile oferite se numără: dezvoltare software şi consultanţă utilizând tehnologii Java, SAP, .NET, aplicaţii mobile, testare software, administrare de sistem, suport tehnic şi operaţiuni financiare.

La nivel global, msg are peste 6000 de angajați în peste 25 de țări și o cifră de afaceri de 812 milioane Euro. Printre cei mai importanți clienți ai companiei se află Audi, BMW, Daimler, VW, Deutsche Bank, Commerzbank, Finanz Informatik, Daimler Chrysler Bank, Deutsche Post, ADAC, Munich RE, Vienna Insurance Group, Allianz, Achmea și ING.

Sediul central: msg România SRL

Str. Samuel Brassai, nr.9, Cluj-Napoca

400104 Cluj Napoca
www.msg-systems.ro

Relatia msg Romania – Maraton Apuseni

În relaţia Maraton Apuseni – msg systems cred că cele două părţi în primul rând s-au potrivit din prima foarte bine, după care evident s-au şi plăcut. Am compatibilizat foarte rapid cu cei din echipa de organizare a maratonului şi consider că am reuşit foarte repede să lucrăm eficient. Am apreciat şi ne-a plăcut foarte mult entuziasmul pe care îl aveau organizatorii maratonului, în special fiindcă aflându-se la prima ediţie se bazau foarte mult pe voluntariat şi pe aportul personal al organizatorilor.

Consider că parteneriatul nostru a venit la momentul potrivit. Având la activ doar o ediţie organizată a maratonului, echipa de organizare se afla în căutarea unui partener care să le acorde susţinere şi o stabilitate pentru viitor. Noi am fost bucuroşi că am identificat o manifestare care să se potrivească cu specificul echipei şi companiei noastre, să fie reprezentativă pentru zona Clujului, şi cu care să ne asociem identitatea şi numele. Suntem în continuare încântaţi de această colaborare ce se desfășoară deja de 4 ani.

Radu Jinga, Manager General msg România