EXPO FOTO & IMPRESII de la Maraton Apuseni msg systems. Un eveniment de socializare organizat de echipa Maraton Apuseni msg systems. Invitat special: Tibi Ușeriu

Te invităm la o întâlnire cu Tibi Ușeriu, invitatul special al ediției care ne va povesti despre experiența sa de alergare la Maraton Apuseni msg systems, primul concurs de trail running din cariera sa de alergator. De asemenea vom avea ocazia să socializăm și să ne cunoaștem mai bine între noi: concurenți, iubitori ai muntelui și ai alergării montane, organizatori și parteneri.

Data: 25 mai 2016/ miercuri

Interval orar: 18:00 – 20:00

Loc: str. Samuel Brassay nr.9, Cluj-Napoca, Coordonate msg systems România

Intrarea este liberă.

___

Update: Toate locurile s-au ocupat la a VI-a ediție Maraton Apuseni msg systems. Dacă te-ai înscris online și ai achitat taxa de participare în decursul zilei de ieri te rugăm să ne trimiți confirmarea plății la contact@maratonapuseni.ro. Dacă te-ai înscris pe lista de așteptare, avem vești bune pentru tine, ai mai prins un loc la această ediție. Verifică e-mailul, trebuie să primești un e-mail. Urmărește cutia poștală în zilele următoare, website-ul www.maratonapuseni.ro și contul de Facebook pentru programul zilelor de predare a kiturilor de concurs.