În iunie sărbătorim luna copiilor, intrarea în vacanță și alergare! Pe locuri, fiți #ÎnRitmulMuntelui și START pe cel mai distractiv traseu din cadrul msg Maraton Apuseni 2024: traseul cursei Family by GEROVITAL – Farmec Cea mai zgomotoasă, cea mai zâmbitoare, cea mai sinceră și cea mai ambițioasă probă, deoarece fiecare copil visează să treacă linia de sosire și să primească medalia de finisher!

Noi știm că fiecare familie are un erou, așadar, vă încurajăm să înscrieți echipajul de familie la Family by GEROVITAL! https://maratonapuseni.ro/inscriere/

Detalii despre proba Family Gerovital | msg Maraton Apuseni 2024

Anul acesta vom modifica traseul probei Family să fie potrivit atat pentru copiii pana in 8 ani cat si pentru cei mai mari. Startul va fi la diferență de cinci minute, primii vor pleca copiii din categoriile de varsta 8-10 si 11-15 iar la cinci minute vor pleca copiii din categoriile 0-3 si 4-7 ani, fiecare copil avand cipul de cronometrare, timpii vor fi masurati corect, indiferent de momentul plecării.

Traseul scurt va avea în jur de 800 m și va fi cu diferenta minima de nivel, iar traseul lung va avea în jur de 1,7 km și va avea o diferență de nivel de aprox 80 m.

De la linia de start din poarta principala copiii din cele 2 categorii, cu start diferențiat, vor alerga pe traseul de anul trecut, pe plat spre poienita de la baza urcarii pe partia verde aproximativ 400 m. Copiii pana in 8 ani se vor întoarce inapoi, iar copiii peste 8 ani vor continua urcarea pe partia albastra încă 450 m pana la punctul de hidratare si dirijare, intorcandu-se apoi pe o coborare, ușor mai tehnică, prin pădure, până la intrarea inapoi in traseul pe care au urcat.

– Ora de start: 12:30 – alături de inegalabilul Mr. Nicu!

– Kit-ul copiilor conține: număr de concurs, săculețul cu produse GEROVITAL Kids, tricoul probei, bunătăți HAP de la Vlad și alte surprize!

Premiile probei:

Premiile probei Family Gerovital Sunt desigur printre cele mai faine ! Bunătățuri, briz-briz-uri și invitații în locuri pline de aventură precum Adrenalin Park !

Program de activități pentru copii în 8 iunie la Buscat

09:00 Treasure Hunt cu Cluj Hunt și activități cu Mr. Nicu

14:30 Premiere – proba Family Gerovital

15:00 Gulyas Party by Buscat Ski Resort pentru adulți și copii

16:00 Drumeție Family cu Mister Nicu

Și desigur puteți reveni cu copiii la :

17:00 Festivitatea de Premiere – Ultramaraton/Maraton/Semimaraton/Cros

SUPER Tombola alergătorilor msg Maraton Apuseni 2023

Luna iunie este luna copiilor, haideți să le oferim o experiență de neuitat în mijlocul naturii! Ne vedem în 8 iunie!