La Maraton Apuseni msg systems încercăm să te surprindem în fiecare an! Fie că e un tricou deosebit, o pereche de jambiere de compresie sau un suvenir nou pe care nu l-ai mai primit de la noi, în kit-ul de participare vei găsi cu siguranță ceva care îți va aminti cu plăcere de concurs.

Ediția 2017 îți aduce în kitul de maraton un tricou tehnic Columbia ZERO RULES™, într-o culoare super sonică – oranj super sonic. 😀 Tricoul este creat pentru sporturi active în aer liber și este confecționat dintr-o tesătură dotată cu tehnologia răcoritoare Omni-Freeze™ ZERO, care are calități antiperspirante sporite Omni-Wick™. Datorită acestor tehnologii inovatoare tricoul îți va asigura o senzație de confort pe termen lung chiar și la efort fizic maxim, la temperaturi ridicate.

Materialul este foarte ușor și fin, tesătura este tratată antimicrobian și oferă protecție UPF 30 prin tehnologia Omni-Shade™. Toate acestea sperăm să te ajute să ai o performanță cât mai bună anul acesta la Maraton Apuseni msg systems.

Dacă nu te-ai înscris încă la concurs, tine minte, a mai rămas o săptămână de înscrieri online! Grăbește-te să îți rezervi kit-ul de concurs aici!