Pe 27 mai te așteptăm să alergi cu cel mic la îndrăgita probă dedicată familiilor unde poți să faci echipă cu copilul tău, indiferent de vârstă, deoarece categoriile de concurs încep de la 0 ani. 🙂

Înscrierea în concurs se face folosind formularul de pe website unde se completează atât datele copiilor cât și pe cele ale unuia dintre părinți sau ale unui tutore legal. Spre deosebire de alte concursuri de alergare la care participă copiii, la proba family de la Maraton Apuseni msg systems fiecare concurent trebuie să fie însoțit în cursă de minim un părinte sau de un tutore legal. Dacă părinții doresc, pot concura amândoi împreuna cu un copil, important este ca cel mic să fie întotdeauna însoțit pe traseu de un adult.

După înscrierea pe website-ul competiției, copiii vor fi grupați automat la una din cele trei categorii de concurs, 0-3 ani, 4-7 ani și 8 + ani, fete sau băieți, categorii în baza cărora se va face și premierea.

PACHETUL DE CONCURS & ÎNSCRIERI

Fiecare copil care participă la proba family va primi în kit-ul de concurs un tricou oficial, numărul de concurs, o bandană personalizată, cip de cronometrare, acces la Gulas Party și la activitățile educative pentru cei mici.

Doar copiii vor primi un cip de cronometrare care va fi lipit pe spatele numărului de concurs. Pentru premiere se vor lua în considerare timpii copiilor însă este obligatoriu ca membrii echipelor să nu se despartă sau să se distanțeze semnificativ pe traseu. Echipele formate din părinți și copii vor lua startul împreună, vor alerga împreună și trebuie să treacă linia de sosire împreună. Proba family este o probă de echipă și farmecul ei este tocmai împărtășirea experienței de alergare între părinți și copii.

Înscrierile la eveniment se pot face folosind formularul de aici până pe 15 mai. Taxa de participare în valoare de 40 de lei se achită pentru fiecare copil (fără părinte) în contul asociației Clubul Sportiv Alpin Universitar. Toate informațiile legate de participarea la concurs le veți găsi în e-mailul care vă va confirma înscrierea. Pentru o bună organizare a cursei, fapt care presupune pregătirea pachetelor de concurs și a sistemului de cronometrare în avans, nu vom putea face înscrieri la fața locului.

TRASEUL
Traseul probei se întinde pe o distanță de 3,2 km și are o diferență de nivel pozitivă de 135 m. Start-ul se va da la ora 12:00 din zona pensiunii Skiland, dar de la o poarta diferită de cea de la care vor porni cursele pentru adulți. Descrierea completă a traseului se poate parcurge aici iar track-ul GPS se poate descărca de aici.

TABĂRA DE BAZĂ 

După concurs, toți membrii echipelor vor avea acces în baza numărului de concurs la Gulas Party, tradiționalul festin culinar pe care îl oferim în parteneriat cu carmangeria Moldovan. După aceea, copiii pot participa la activitățile educative și se pot relaxa în zona de hămăceală.

DE CE SĂ PARTICIPI?

Pentru cei mai competitivi, concursul poate fi motivul în sine pentru a vă înscrie la proba family de la Maraton Apuseni msg systems. Pentru cei care caută să petreacă un sfârșit de săptămână activ, în natură, împreună cu familia și alți iubitori ai muntelui, Maraton Apuseni msg systems este alegerea ideală deoarece concursul este renumit pentru atmosfera de festival montan pe care voluntarii Clubului Alpin Român Secția Universitară Cluj o creează an de an!

Înscrie-te și rezervă unul dintre cele 200 de pachete de concurs acum!