Joi 27 aprilie ne reîntâlnim la Cluj-Napoca la un seminar pe teme de alergare montană. Dacă luna trecută am pus accentul pe antrenament, săptămâna viitoare te așteptăm să discutăm mai multe despre nutriție și repaosul dintre antrenamente.

Cum ne pregătim organismul în ultima lună înainte de un concurs important? Ce alimente consumam? Cum ne dozăm efortul astfel încât să fim în cea mai bună formă pentru alergarea de pe 27 mai? Acestea sunt întrebări la care ne vor răspunde:

  • Adrian Toma / ultramaratonist
  • Viorica Mălai / ultramaratonistă
  • Mihaela Botezan / atletă profesionistă și antrenor de atletism
  • Andrei Sovereșan / ultramaratonist

Moderator va fi Răzvan Samoilă.

Toți au parcurs traseul de maraton sau semimaraton de la Maraton Apuseni msg systems și îți pot da sfaturi adaptate traseelor din concurs.

Dacă ai întrebări la care dorești să primești un răspuns te rugăm să ni le trimiți prin formularul de aici: http://bit.ly/2nhszfO Evenimentul va avea loc joi 27 aprilie 2017 la Cluj-Napoca, începând cu ora 19:00 la The Office, Bd. 21 decembrie 1989, nr. 77, sala de conferințe A. Sala de conferințe se află în zona recepției complexului de birouri. Cum intri în curtea clădirii, fă stânga și urmează însemnele evenimentului.

Accesul este liber, dar te rugăm să îți anunți prezenta tot prin intermediul formularului, ca să ne putem pregăti cu suficiente locuri pentru toată lumea.