Pentru publicare imediata – Cluj-Napoca, 13 martie 2019

Clubul Alpin Roman secția Universitara Cluj, Clubul Sportiv Alpin Universitar si partenerului oficial msg România anunta parteneriatul cu Robert Hajnal, prin care ultramaratonistul devine ambasador al evenimentului msg Maraton Apuseni.

Parteneriatul are ca scop sustinerea reciproca dintre organizatori, partenerul oficial al competitiei de alergare montana si sportiva.

In calitate de organizatori și reprezentanti ai Clubului Alpin Roman Sectia Universitara Cluj, consideram ca este datoria noastra sa sprijinim sportivi valorosi, care simțim că ne reprezinta. Pe Robert l-am intalnit la prima editie a cursei de ultramaraton din 2018, pe care a castigat-o. L-am urmarit cu bucurie la UTMB 2018, si am considerat ca o asociere cu el transmite mesajul pe care ni-l dorim, acela ca daca ai incredere in fortele proprii si curaj sa actionezi, visele se pot indeplini.Anca Berlo, Coordonator PR & Marketing, msg Maraton Apuseni

Relatia dintre msg Romania si Maraton Apuseni a inceput in 2012, de la a doua editie a evenimentului. Alergarea pe distante lungi se aseamana cu o poveste antreprenoriala, in care regasim entuziasm, multa munca si ambitia de a reusi. Am obsevat aceste calitati atat la echipa de organizare cat si la Robert. Noi am fost bucuroşi ca am identificat o manifestare care sa se potriveasca cu specificul echipei si companiei noastre, cu care sa ne asociem identitatea si numele, așa ca am fost incantati sa sustinem această noua initiativa a organizatorilor.Radu Jinga, Manager General, msg Romania

Echipa este importanta, joaca un rol crucial. Te ajuta sa te tii de un plan, te incurajeaza. Sprijinul celorlalti e la fel de important ca increderea ta în tine. Ma bucur sa ma alatur echipei msg Maraton Apuseni pe care o apreciez deoarece incearca sa faca din acest concurs o experienta placuta pentru fiecare participant, de la cel mai mic pana la cel mai inaintat in varsta, de la incepator pana la cel mai rapid dintre alergatori.Robert Hajnal, ultramaratonist

Robert Hajnal va fi prezent la Cluj-Napoca la unul din seminariile dedicate comunitatii, in data de 20 mai, de la ora 18:45 care va avea loc in cladirea The Office precum si in 25 mai 2019 la start-ul probei de ultramaraton de la editia cu numarul 9 a msg Maraton Apuseni.

 

 

Despre Clubul Alpin Roman

Clubul Alpin Roman, incurajeaza, dezvolta si promoveaza practicarea responsabila a oricaror activitati recreationale montane si sustine ca zonele montane fac parte din patrimoniul public si trebuie sa fie accesibile in mod neingradit tuturor iubitorilor muntilor

Clubul Alpin Roman promoveaza in randul utilizatorilor zonelor montane grija si respectul pentru mediul inconjurator, fauna si flora precum si conservarea naturii. Este membru cu drepturi depline a Uniunii Internationale a Asociatiilor de Alpinism (UIAA) din anul 1937 si adera la statutul acestei organizatii.

Despre msg Maraton Apuseni

msg Maraton Apuseni le propune iubitorilor alergarii montane cinci trasee care traverseaza cranguri, dealuri, ape si varfuri ale Muntilor Apuseni. Concurentii sunt asteptati an de an, cu mic cu mare, la tabara de baza din statiunea Muntele Baisorii sa ia startul la una din cele trei probe tehnice – ultramaraton, maraton sau semimaraton – la cros sau la proba family in care copii si parinti alearga impreuna si impartasesc bucuria miscarii in natura.

Despre msg

Compania IT msg Romania, parte a concernului german msg AG,  infiintata la Cluj-Napoca, in octombrie 2008, numara in 2019 peste 500 de angajati. Birourile din Cluj, Targu Mures si Timisoara, msg dezvolta proiecte pentru piata germana si pentru clienti din intreaga lume, in mai multe domenii de business.

Printre serviciile oferite se numara: dezvoltare software si consultanta utilizand tehnologii Java, SAP, .NET, aplicatii mobile, testare software, administrare de sistem, suport tehnic si operatiuni financiare.

La nivel global, msg are peste 8200 de angajati in peste 25 de tari si o cifra de afaceri de 961 milioane Euro in 2018. Printre cei mai importanti clienti ai companiei se afla Audi, BMW, Daimler, VW, Deutsche Bank, Commerzbank, Finanz Informatik, Daimler Chrysler Bank, Deutsche Post, ADAC, Munich RE, Vienna Insurance Group, Allianz, Achmea si ING.