Din 16 februarie Clubul Alpin Român Secția Universitară Cluj și partenerul oficial msg România deschid înscrierile pentru cea de-a 8-a ediția Maraton Apuseni msg systems, una din cele mai așteptate competiții de alergare din țară ce va avea loc pe 26 mai 2018 în stațiunea Muntele Băișorii. Kit-urile de concurs pentru probele de ultramaraton, maraton, semimaraton cros și family se pot rezerva până pe 18 mai 2018 prin completarea formularului de înscriere și a achitării taxei de participare.

Așadar, acestă ediție vine cu o provocare nouă pentru alergători: proba de ultramaraton, unde se va parcurge traseul de la proba maraton (43 km și 2500 diferență de nivel), la care se adaugă o porțiune nouă de 27km și 1100m diferență de nivel. Startul acestei probe se va da la 6AM de la Pensiunea Skiland iar limita de timp este de 14 ore și 30 de minute.

Doritorii se pot înscrie la msg Maraton Apuseni urmând pașii disponibili pe pagina oficială a competiției. De-a lungul celor 8 ediții interesul pentru maraton și activitățile sportive a crescut considerabil, iar organizatorii anunță că fiecare probă va avea un număr fix de locuri disponibile: 50 la ultramaraton, 3000 la maraton, 600 la semimaraton, 400 la cros, 200 la family.

Mai mult, între 16 și 18 februarie are loc clasicul „Happy Weekend” în care biletele pentru participare la maraton se găsesc la preț redus, după cum urmează:

  • Ultramaraton: 110 lei
  • Maraton: 100 lei
  • Semimaraton: 90 lei
  • Cros: 60 lei
  • Family: 35 lei/copil

Pentru mai multe informații despre maraton, trasee și zonă ne puteți urmări pe site-ul oficial www.maratonapuseni.ro sau pe rețelele sociale Facebook și Instagram.