Deprecated: wp_make_content_images_responsive este învechită din versiunea 5.5.0! Folosește wp_filter_content_tags() în loc. in /home/maratonapuseni/public_html/wp-includes/functions.php on line 4861

Clubul Alpin Român Filiala Cluj în parteneriat cu msg România și cu sprijinul Salvamont Cluj, organizează pe parcursul verii o acțiune de marcare permanentă a traseului probei de maraton 44,1 km și semimaraton 21,3 km.

Traseul se va putea parcurge în plimbare, în alergare și parțial cu bicicleta. Pe săgețile de marcaj alergătorii, drumeții și bicicliștii vor găsi informații despre distanțele între puncte cheie de pe traseu, unde în cadrul competiției de alergare se află punctele de alimentare, un QR code cu link către website-ul competiției maratonapuseni.ro, unde vor fi disponibile mai multe informații precum track-ul în format gpx iar în zona de start, în parcarea Buscat Resort, un panou cu harta circuitului si toate informațiile necesare.

Lansarea traseului turistic msg Maraton Apuseni va avea loc în data de 18 septembrie 2021, sub forma unui concurs de alergare cu start de la Buscat Resort, noua tabără de bază msg Maraton Apuseni din stațiunea Muntele Băișorii.

Preînscrierile pentru evenimentulul de lansare se vor deschide în luna iunie iar numărul de locuri disponibile va fi anunțat la momentul respectiv, în funcție de restricțiile impuse de autorități. 

Așteptăm cu entuziasm să ne revedem, în număr mai mic, dar cu aceeași bucurie a alergării în suflet!