Maraton Apuseni msg systems te învită să te alături echipei de voluntari care organizează competiția de alergare montană ce străbate crânguri, dealuri, ape și vârfuri ale munților Apuseni. Indiferent de experiența pe care o ai în organizarea de evenimente sportive noi te primim cu mare drag alături! Poți alege zona pe care dorești să o deservești sau o activitate anume în care vrei să te implici, sau despre care vrei să înveți. Citește mai jos scurta descriere a pozițiilor în care avem nevoie de ajutorul tău, după care te rugăm să completezi formularul de aici (MĂ ÎNSCRIU) și să parcurgi site-ul oficial al competiției www.maratonapuseni.ro, în special secțiunea Regulament, descriere trasee și înscrieri. Îți va fi foarte util să cunoști din timp toate aceste detalii despre Maraton Apuseni msg systems.

 

 

Zone în care poți fi repartizat la Maraton Apuseni msg systems:

 

 

1. Zona Stațiunea Muntele Băișorii & Tabăra de bază de la Skiland Băișoara

 

Aici este ''centrul de comandă'' al concursului. Vei lucra sub directa coordonare a managerilor taberei de bază, Claudiu și Dodi, și vei simți din plin dinamica evenimentului, deoarece aici se întâmplă foarte multe activități în paralel. Poți alege să te implici în:

 

- Departamentul foto: orice eveniment are nevoie de fotografi care să surprindă momentele deosebite ale cursei. Dacă ești pasionat de fotografie, te așteptăm în echipă!

 

- Start/Sosire: îi vei susține pe alergători la plecare și, mai ales, la sosire. Sentimentul de a fi întâmpinat cu încurajări și voie bună după o cursă dificilă este minunat!

 

- Inscrieri & predare kit-uri proba Family: aceasta este singura probă la care vom face înscrieri la fața locului. Vei lucra împreună cu Mihai și Mihaela ]n zilele evenimentului și este locul ideal în care să te afli dacă îndrăgești copiii și îți place să interacționezi cu ei.

 

- Predare kit-uri: kit-urile de concurs de la probele de maraton, semimaraton și cros se vor preda în ziua concursului și în zilele care îl vor preceda. Vom avea nevoie de tine să le pregătim și să le înmânăm concurenților.

 

- Logistică & aprovizionare: un eveniment de asemenea anvergură trebuie aprovizionat cu resurse în cantități semnificative. Dacă te implici în acest departament ne vei ajuta să aprovizionăm punctele de alimentare și de hidratare înainte de concurs și să le eliberăm după concurs.

 

- Marcare, curățare trasee ante și post eveniment: fiecare tronson va fi marcat cu benzi care să ghideze concurenții pe traseu. Pe cât de important este să marcăm traseele, la fel de important este să le și curățăm pentru a lăsa frumoșii munți Apuseni fără urme ale competiției.

 

- After party: dacă vrei să te implici în organizarea petrecerii post eveniment și ai simțul umorului, acesta este locul tău la Maraton Apuseni msg systems!

 

 

 

2. Zona Săgagea, Izvorul Belioarei sau pe traseu:

 

Dacă îți place să activezi ''în deplasare'' te invităm să te înscrii în echipele care administrează cele șapte puncte de control, punctul de hidratare sau cele șase puncte de alimentare de pe traseu, în echipa de fotografi mobili sau în echipa închizătorilor de traseu. În plus, te vei bucura de peisajele pitorești pe care le oferă ochiului Apusenii.

 

Puncte de control: vei nota toți concurenții care trec prin ele.

 

Punct de hidratare: împreună cu echipa te vei asigura că fiecare concurent care trece pe lângă punctul de hidratare va avea gata pregătite pahare cu apă sau energizant. Trebuie să fii rapid, este important pentru concurenți să petreacă cât mai puțin timp în repaos.

 

Puncte de alimentare: împreună cu echipa te vei asigura că toate alimentele sunt pregătite din timp astfel încât toți concurenții care se opresc la punctul de alimentare să aibă la dispoziție fructe gata tăiate, dulciuri, apă și energizante. Uneori concurenții sosesc în valuri. Și aici este bine să fii rapid!

 

Fotografi mobili: avem nevoie de fotografi care să surprindă alergătorii pe traseu în puncte cheie. Poți alege zona în care să îi fotografiezi sau te poți deplasa, după cum te îndeamnă inspirația!

 

Închizători de traseu: ultimii alergătorii vor fi însoțiți pe traseu de voluntari care se vor asigura că la sfârșitul fiecărei probe nu a rămas nimeni în urmă. Ai nevoie de picioare puternice și condiție fizică bună pentru a fi închizător de traseu!

 

Pe fiecare tronson al traseului va fi nevoie de cate 1-2 voluntari în punctele stabilite de organizatori, voluntari care să încurajeze și să dirijeze concurenții! Va trebui să știi ce distanță mai e până la următorul PA și până la Sosire. Toți voluntarii vor primi instrucțiuni mai detaliate, verbale și scrise, înainte de concurs.

 

Dacă vrei să te bucuri de pitorescul munților Apuseni dar nu vrei să concurezi, dacă una dintre pozițiile de mai sus te interesează, și, mai ales, dacă vrei să te alături marii familii Maraton Apuseni msg systems care organizează acest eveniment, completează formularul de mai jos iar Anca Brisan, coordonatorul voluntarilor îți va răspunde cât de curând.

 

 

Formular Voluntar Maraton Apuseni msg systems. Dacă ai întrebări scrie-ne la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 

 

Te așteptăm cu drag în familia Maraton Apuseni msg systems!